Поліамідні сосисочні оболонки HEKA
СОСИСОЧНІ ОБОЛОЧКИ–
HEKAMINI |
Опис продукту |
Поліамідна, бар’єрна, однослойна оболонка
- калібр: від 17 до 32 мм
- можлива форма: рулон або гофрований батон
- можливість надруку 4 +4 кольори
|
Використання |
Для упаковки сирих або варених ковбасних виробів. |
Кольори |
Прозорий, копчення, розовий. |
Підготовка до виробництва |
- Не замочувати оболонку перед використанням |
Інструкція по використанню в процесі виробництва |
- оболонку потрібно перенаповнювати максимально від 11-13% в калібрах 17-24 мм і 2-3% в калібрах 26-32 мм
- На перенаповнення оболонки можуть впливати не тільки властивості оболонки, а також консистенція, температура фаршу і тиск, використані в процесі наповнення.
- варити в температурі до 80⁰ C
- після варки охолодити водою або повітрям.
- перед тим як помістити продукти в холодильник, потрібно потримати їх в кімнатній
температурі протягом 30 хвилин |
Упаковка |
- рулони 2000 м / гофрована від 25-33,3 м в залежності від калібру
- поліетиленовий мішок (рулони) / вакуумна упаковка (гофровані батони)
- картон
|
Маркування |
Етикетка містить: найменування оболонки, розмір, кількість метрів, вагу |
Умови зберігання |
Оболонку необхідно зберігати в сухому і прохолодному місці (від 5 до 40⁰ С) не виставляючи оболонки на вплив любого джерела тепла або сонячних променів
- максимальна вологість 75%
- оболонка повинна зберігатися в оригінальній упаковці, поки не використовується, щоб виключити можливість виливу високих температур. Невиконання цієї вимоги може призвести до склеювання.,усадки або розриву оболонки.
- категорично забороняється кидати або вдаряти коробку с оболонкою
|
Термін придатності |
Термін придатності складає 12 місяців в оригінальній закритій упаковці. |