Оболонки колагенові FABIOS
Колагенові ковбасні оболонки призначені в основному для м’ясної промисловості та використовуються для виробництва ковбасних виробів, а також в якості упаковки для інших харчових продуктів. Для виготовлення білкових ковбасних оболонок використовуються високосортні колагенові волокна з підшкірного слою ВРХ. В технологічному процесі колагенові волокна піддаються хімічній (послаблення структури) та механічній обробці. Потім, після подрібнення, дефібрації та змішування, з колагенової маси пресуються оболонки різноманітного діаметру та кольору. Оболонки облагороджують різноманітними добавками, для того щоб отримати властивості, які дають можливість використовувати їх як для автоматичної так і для ручної набивки. Свої цільові властивості оболонки набирають в процесі сушки та кондиціонування при відповідній температурі та вологості. Оболонки ФАБІОС поділяють на :Традиційні оболонкиКільцеві оболонки Їстівні оболонки Оболонки для сирокопчених ковбас Колагенова плівка Ми пропонуємо Вашій увазі повний перелік видів, діаметрів та кольорів оболонок ФАБІОС. |