моб.: +38 067 354 72 14
         +38 0352 29 66 92

Поліамідні сосисочні оболонки HEKA

 
СОСИСОЧНІ ОБОЛОЧКИ–
HEKAMINI
 
Опис продукту Поліамідна, бар’єрна, однослойна оболонка
  • калібр: від 17 до 32 мм
  • можлива форма: рулон або гофрований батон
  • можливість надруку 4 +4 кольори
Використання Для упаковки сирих або варених ковбасних виробів.
Кольори Прозорий, копчення, розовий.
Підготовка до виробництва - Не замочувати оболонку перед використанням
Інструкція по використанню в процесі виробництва
  • оболонку потрібно перенаповнювати максимально від 11-13% в калібрах 17-24 мм і 2-3% в калібрах 26-32 мм
  • На перенаповнення оболонки можуть впливати не тільки властивості оболонки, а також консистенція, температура фаршу і тиск, використані в процесі наповнення.
  • варити в температурі до 80⁰ C
  • після варки охолодити водою або повітрям.
  • перед тим як помістити продукти в холодильник, потрібно потримати їх в кімнатній
температурі протягом 30 хвилин
Упаковка
  • рулони 2000 м / гофрована від 25-33,3 м в залежності від калібру
  • поліетиленовий мішок (рулони) / вакуумна упаковка (гофровані батони)
  • картон
Маркування Етикетка містить: найменування оболонки, розмір, кількість метрів, вагу
Умови зберігання Оболонку необхідно зберігати в сухому і прохолодному місці (від  5 до 40⁰ С) не виставляючи оболонки на вплив любого джерела тепла або сонячних променів
  • максимальна вологість 75%
  • оболонка повинна зберігатися в оригінальній упаковці, поки не використовується, щоб виключити можливість виливу високих температур. Невиконання цієї вимоги може призвести до склеювання.,усадки або розриву оболонки.
- категорично забороняється кидати або вдаряти коробку с оболонкою
 
Термін придатності Термін придатності складає 12 місяців в оригінальній закритій упаковці.