моб.: +38 067 354 72 14
         +38 0352 29 66 92

Нітритна сіль (Пеклосіль)

Суміш застосовується для засолу м'ясних інгредієнтів, забезпечуючи їх безпеку,

роблячи апетитними і приємними на вигляд.

 

Рекомендується використання 1,6-2,3 кг на 100 кг продуктів з м’яса та жиру.
Ця кількость цілком достатня для того, щоб надати ковбасі та іншим м'ясним продуктам 
рожевий або червонуватий колір.

Продукт не призначений до безпосереднього споживання в їжу.

 

Нітритну сіль у вигляді сухої речовини використовують під час виробництва:

  • варених і фаршированих ковбас, сардельок, сосисок, а також м'ясних хлібів та інших продуктів;
  • напівкопчених, фаршированих, варено-копчених ковбас, а також шинки та інших подібних продуктів;
  • сирокопчених ковбас.

Основними перевагами такого продукту є:

  • Приємний і соковитий колір готової продукції.

  • Збільшення терміну зберігання м'ясних продуктів.

  • Уповільнення розмноження, а також повне припинення розвитку шкідливих бактерій.

  • Полегшене поводження з основною сировиною, а також процедура посолу.


    Слід також зазначити, що такий продукт забезпечує санітарно-гігієнічну безпеку м'ясовмісних виробів і їх високі смакові якості.
     

Склад:  сіль 98,4%, вміст нітриту натрію 0,4-0,5%.

Країна походження - Польша